Thermocut

 
Kosa bez sjaja, neukrotive vlasi, ispucali vrhovi, manjak volumena.. Nema sumnje pravo je vrijeme da napravite promjenu. Brojni su razlozi zbog kojih naša kosa nema sjaj i bujnost  kakvu bismo htjeli. Pitate se kako održavati lijepu, sjajnu i bujnu kosu i zauvijek se rješiti ispucalih  vrhova? Vašoj kosi potrebno je šišanje. Još niste čuli za novu, učinkovitu metodu u borbi protiv slamnatih vrhova? Nudimo Vam MEGArješenje po MEGAprihvatljivoj cijeni. Termo cut šišanje!!!! Klikom na kupi transformirajte svoju beživotnu kosu u frizerskom salonu EN. Ovakva tehnika osigurat će vam zdrave i lijepe vrhove koji nisu više ispucani.

ThermoCut sistem inovacija je u frizerstvu koja ne samo da reže vlasi već ih stimulira na samoobnovu. Stalna zagrijanost oštrica škara visoke kvalitete “zavaruje” vrh svake vlasi prilikom rezanja. Rezultat šišanja vrućim škarama je trenutan efekt ljepše i zdravije kose. Kosa postaje bujnija i sjajnija i  pretvara se u živahne vlasi koje je kasnije lakše održavati.

Jeste li znali da zavarivanjem vrhova vlažnost i prirodna ulja koja se nalaze unutar svake vlasi na taj način ostaju unutar vlasi i ona se vraća u svoje prirodno stanje?

Uz samo par klikova isprobajte posljednji krik mode u frizerstvu i pogledajte zašto su Hrvati i Hrvatice poludjeli za ThermoCut šišanjem.

Zdrava kosa - lijepa kosa!

Kad kosa čuje za toplinu, pobjegne glavom bez obzira u strahu da se ne pretvori u slamu. Ali kosa ne zna da ako se na njoj primjeni super tehnika termocut škarama, ona može biti sto puta ljepša. I zdravija.

Transformirajte svoju beživotnu kosu u frizerskom salonu EN. Ova tehnika zagladi vrhove pa oni više nisu ispucali.

Termocut šišanjem kosa se podeblja i do petnaest posto. Nakon tretmana kosa je bujnija, zdravija, sjajnija i lakše se oblikuje. A ispucali vrhovi su prošlost. Radi na principu „zalemljivanja“ vrhova.

Od davne 1998. godine frizerski salon EN je uredio mnoge kose i napravio brojne frizure diljem Rijeke. Vlasnica salona ima dosta kose ''u rukama''. Ona se već šesnaest godina bavi ovim poslom i jako ga voli. Sudjelovala je i na brojnim takmičenjima gdje je ostvarila zapažene rezultate. Ono što vam u salonu žele jest da imate bujnu i zdravu kosu i sve će napraviti da to i uspiju.
 
Posjetite frizerski salon „EN  na adresi Tihovac 12 u Rijeci i prepustite se stručnim rukama fizerke koja će vašu kosu dovesti do punog sjaja.