Usluge

Želite promjenu, osvježenje, zdravlje kose i moderan izgled? Frizerski salon EN uz pranje kose i relaksirajuću masažu vlasišta nudi tretman hranjivom maskom i fen frizuru. Nudimo široki spektar najrazličitijih usluga za njegu kose, počevši od frizure i šišanja, preko ravnanja i kovrčanja kose, posebne masaže vlasišta, pregleda kose i besplatnih savjeta u vezi preparata i proizvoda, održavanja i njege kose.

Feniranje u frizerskom salonu "EN" bit će pravi užitak. Prepustite se rukama iskusne frizerke koja će Vašoj kosi podariti obujam!

Kod pranja kose nije dovoljno imati samo malo vremena, šampon i toplu vodu. Prepustite se trenutku uživanja u čarima pranja vaše kose.

Šišanje je osnova lijepog izgleda Vaše kose. Ako je šišanje proizašlo iz umjetničkih ruku frizura kakvu ste željeli biti će postojana i lijepa. Kosa danas nebi trebala biti samo odrezana ili skraćena već vještim umjetničkim rukama prilagođena obliku lica stilu odjeće i načinu života.

Frizerski salon "EN" Vam nudi dječje, muško i žensko šišanje! Posjetite nas jer ćemo od Vaše kose napraviti čudo!

Obojati kosu ne mora biti “znanost”, iako se nekada tako čini, no jednostavno je. Izaberite boju za kosu koja je komplementarna sa Vašim tenom tj. bojom kože i odlučite otići frizeru.

Kombinacijom tamnih i svijetlih pramenova ili više nijansi pramenova kosi će se dati sjaj i razigranost. Svijetliji pramenovi uz postepeno šišanje daju kosi punoću i volumen. Pramenovima se može postići prirodan ili dramatičan izgled, ovisno o Vašim željama.


Ravnanje kose ili peglanje kose danas je moguće napraviti na više načina. Kovrčavu ili valovitu kosu možete izravnati pomoću električnih pegli za kosu sa keramičkim pločama. Keramičke ploče na pegli za kosu garancija su laganog prolaska kose kroz peglu bez čupanja kose.

Minival, biljni ili klasični. Stručni naziv za minival je još i trajna ondulacija. Mali uvijači se koriste za sitne kovrče - afro look, a uvijanjem na velike uvijače dobijamo velike mekane kovrče. Minival osigurava ženstveni i romantičan izgled.

Frizerski salon "EN" može trajno izravnati prirodno kovrčavu kosu kao i napraviti minival MOOVING koji traje 3 mjeseca i nakon toga nestane.


Ekstenzije za kosu ili produživanje kose danas je jedna od najtraženijih i najomiljenijih postupaka za uljepšavanje ženske kose. Nove tehnike razvijaju se gotovo svakodnevno, tako da danas imate na izbor bilo ugrađivanje ekstenzija za kosu ljepljenjem ili bez ljepljenja, ugrađivanje bilo prirodne kose bilo umjetne te još više načina izvedbe ugradnje ekstenzija ili umetaka za kosu.

Frizerski salon "EN" ugrađuje ekstenzije isključivo od prirodne kose.